Heeft u een project waarvan u denkt dat dit goed op de Beeldbank zou passen? Of wilt u graag foto's van uw project laten maken? Lees dan deze pagina door om achter de mogelijkheden te komen.

Nieuw project aanmelden

Als u een project in Eindhoven heeft lopen wat mogelijk interessant is om ook op de Beeldbank te plaatsen, vul dan het formulier rechts in. De foto's die op de Beeldbank worden gepubliceerd zijn beschikbaar voor iedereen om af te nemen.

U kunt dit invullen voor:

  • Sloop/bouw project - Sloop en bouwprojecten worden veelal vastgelegd en op de beeldbank gepubliceerd. Heeft u of weet u een sloop of bouwproject, vul dan het formulier zo compleet mogelijk in. Geef hierbij zoveel mogelijk informatie, ook met wie contact opgenomen moet worden om de foto's te kunnen maken op de bouwplaats.
  • Evenement - Als u een evenement in Eindhoven organiseert kunnen hier mogelijk foto's voor gemaakt worden voor de Beeldbank. Zodra het een ééndags evenement is, vul dan alleen de start datum in.
  • Diverse gebeurtenissen - Zodra er een gebeurtenis is wat invloed heeft op de verandering van de stad, kan dit interessant zijn voor de beeldbank. Meldt deze gebeurtenis aan met zoveel mogelijk informatie.Eigen project laten fotograferen

Heeft u een project wat u wilt laten fotograferen? Dat kan natuurlijk. U kunt de fotograaf inhuren voor uw eigen project.


Andere opdracht

Heeft u een idee voor foto's maar nog geen fotograaf? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen